divendres, 7 de març del 2008

FMA Cerdanyola

Des de la Comissió de Festes Majors Alternatives (F.M.A) volem destacar que durant la celebració le la 6ª Calçotada Popular de Cerdanyola, celebrada el passat 2 de març de 2008 a la Pça St Ramon, les persones responsables de l'ajuntament de la ciutat no van considerar necessari que la plaça, on més de 350 persones es van donar cita per dinar, tingués aigua a la font, obligant a l'organització de l'acte a improvitzar uns precaris cubells perquè els centenars de persones puguessin netejar-se les mans. Curiosament la Plaça Jaume Grau i Altayó (Pça de la Música), que està al costat de la Pça St Ramon, si que comptava amb font i aigua. Davant d'això ens preguntem quina mena d'atenció dóna l'ajuntament de Cerdanyola als seus conciutadans i conciutadanes si quan s'apleguen més de tres-centes persones per fer un àpat no els posa ni aigua a la plaça?Demanem a l'ajuntament un major esforç per tal que la comunicació entre el consistori i les F.M.A sigui més fluida, i que no decideixi l'emplaçament o qualsevol altra qüestió al marge de les entitats i col·lectius que formem les F.M.A. Les Festes són de tots i totes i entre tots i totes hem de participar i decidir

Aquest any celebrem la novena festa alternativa a Cerdanyola més carregada d’activitats que mai. El tema en el què ens centrarem és la destrucció projectada per l’ajuntament a la Plana del Castell, és a dir, el centre direccional i els abocadors. Però no ens quedarem aquí, tractarem l’especulació, la destrucció del territori amb afany de lucre, les agressions humanes al medi natura, i tot per qüestionar un model de ciutat i de societat que no volem a Cerdanyola ni enlloc.

El lloc on celebrarem les festes encara no està tancat, l’ajuntament ens vol tornar a exiliar al descampat d’Adam i Eva (davant de la gasolinera) passant per sobre de les nostres propostes: al passeig del pont davant del casal de joves o al parc de la uralita. L’ajuntament no pot decidir al marge d’entitats col·lectius i persones que formem part de les Festes Majors Alternatives.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quan penjareu les fotos i els vídeos de la calçotata? Merci.