divendres, 24 d’abril del 2009

10a Festa Major Alternativa de Cerdanyola




Deu anys treballant l'alternativa

Aquest 30 d'abril, 1 i 2 de maig celebrem les desenes festes Majors alternatives, un projecte dels moviments socials alternatius de Cerdanyola que porta com a objectiu proposar un model d'oci i cultura diferent al oficial.
Deu anys han passat des d'aquella primera celebració al 1999, malgrat la gran quantitat de dificultats que hem hagut de superar al llarg d'aquest temps. Any rere any ens trobem les mateixes traves tant des de les institucions públiques, com des del punt de vista econòmic. Obstacles que tenen la seva raó de ser en la incomoditat que rau en la nostra presència als diferents mitjans i espais públics de Cerdanyola.
En un sistema on fer activitats pel poble basades en l'autogestió sembla gairebé inviable, nosaltres, els diferents col·lectius i associacions alternatives de Cerdanyola, gràcies a la capacitat de cohesió, hem aconseguit fer d'aquestes festes un referent.
En un any marcat per una nova crisi del sistema capitalista, les festes coincideixen amb el primer de maig, i cal que, ara més que mai, unim esforços per seguir treballant l'alternativa.
Així que, un any més, convidem a tota la Vila de Cerdanyola a gaudir de les diverses activitats que des de FMA proposem.
Salut i bona Festa Major!!


4 comentaris:

Anònim ha dit...

http://eplanas.blogspot.com/2009/04/festes-alternatives.html

Anònim ha dit...

Hola!

Alguna ánima caritativa em podría dir com arribar fins al concert de rap del dia 1 de maig??


Merci!

Anònim ha dit...

Envieu-me la resposta aquí si us plau:

http://running-with-wolves.blogspot.com

merci

Carlangas ha dit...

Felicitaas! Molt millor la vostra feina que la del Ajuntament.
Espero-ho que la Consol se'n hagi adonat.